Cal.20

Κωνσταντινε οι αμερικάνοι βγάζουν διασποράς;
Μόνο αυτό ξέρω Γιάννη.

Polywad - Shotgun Shell Developer and Manufacturer - (800) 998-0669
http://www.polywad.com/spredr.html

Εμείς οι Ευρωπαίοι νομίζω τα χρησιμοποιούμε περισσότερο, ακόμα και τα τσοκ διασποράς που βγαζουν πιο πολύ θα πουλάνε Ευρώπη πάρα εδώ.
Εγώ πάντως πήρα και για τα δύο όπλα το diffusion για να είμαι καλυμμένος.

Last edited:
Κυνήγι ρεζερβας βέβαια αλλά όπλο και σκυλιά πολύ τα γουστάρω.

Πολυ ποιοτικά όπλα τα GUERINI, προσεγμένα σε κάθε λεπτομέρεια...
Αν επαιρνα SUPER POZE θα ήταν στις 1ες μου επιλογές...
Προσφέρει πολύ όπλο για τα λεφτα που στοιχίζει, θα μπορούσε βέβαια να προσφερόταν και με καποιες costum επιλογές όπως διπλές σκανδάλες, σταθερά τσοκ, απλούς εξολκείς και ίσως μετρα κοντακιού που θα το καναν ακόμα πιο ανταγωνιστικό...

Οπλαρες, έχω ρίξει με σκοπευτικο. Εμπειρία :)
Πολυ ποιοτικά όπλα τα GUERINI, προσεγμένα σε κάθε λεπτομέρεια...
Αν επαιρνα SUPER POZE θα ήταν στις 1ες μου επιλογές...
Προσφέρει πολύ όπλο για τα λεφτα που στοιχίζει, θα μπορούσε βέβαια να προσφερόταν και με καποιες costum επιλογές όπως διπλές σκανδάλες, σταθερά τσοκ, απλούς εξολκείς και ίσως μετρα κοντακιού που θα το καναν ακόμα πιο ανταγωνιστικό...
Πραγματικά παιδιά σε λίγο χρονικό διάστημα και αφού θητευσαν στο θείο Rizinni και απέκτησαν τεχνογνωσία κατάφεραν να φτιάξουν την δική τους εταιρεία, και άμα έχεις μεράκι και στόχους γιαυτό που κάνεις και προσφέρεις ποιότητα γίνεσαι άμεσα γνωστός.

Πραγματικά παιδιά σε λίγο χρονικό διάστημα και αφού θητευσαν στο θείο Rizinni και απέκτησαν τεχνογνωσία κατάφεραν να φτιάξουν την δική τους εταιρεία, και άμα έχεις μεράκι και στόχους γιαυτό που κάνεις και προσφέρεις ποιότητα γίνεσαι άμεσα γνωστός.
Απ' οτι διάβασα έχει εξαγοράσει και την FABARM και έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής όπλων στην Ιταλία μετα τον όμιλο BERETTA...

Μπιλακο με το καλό παλικάρι μου , τι φυσιγγακια επελεξες γιατί κάνω γκάλοπ.
Navaro 28gr No7 και στην άκρη της ζώνης έχω (μου έχουν μείνει από πρόπερσι το χειμώνα) τρία 3Α Νο9 και πέντε lambro Νο8, 25γρ και τα δύο. Αλλά με τα Navaro θα παίξω άμα τύχει και περάσει κανένα στραβό και κουφό από μπροστά μου :)

Navaro 28gr No7 και στην άκρη της ζώνης έχω (μου έχουν μείνει από πρόπερσι το χειμώνα) τρία 3Α Νο9 και πέντε lambro Νο8, 25γρ και τα δύο. Αλλά με τα Navaro θα παίξω άμα τύχει και περάσει κανένα στραβό και κουφό από μπροστά μου :)
Είσαι κομπλέ.

Περιεχόμενο και δοκιμές φυσιγγίων με ατσάλινα σκάγια ,ένα φτηνό κόντρα σε ακριβότερα και από την πρώτη ματιά στα σκαγια φαίνεται η διαφορά μεταξύ τους όπως θα φανεί και στον πίνακα αργότερα.

6.29 δολλαρια το κουτι Winchester σε cal. 20. Aπλα κλαιω. Ποσο κοστιζει η φθηνοτερη μαρκα σε μας?

Back