Kostas ContraDosi
Moderator
Το εχω δει βρε, καποιο μελος ρωτω αν το εχει, να μου πει δυο λογια γενικα...ζύγισμα, swing, αίσθηση κτλ, να εχω μια προχειρη γνώμη.Κώστα, κοίτα και αυτό..
https://www.car.gr/xyma/view/42868108-fabarm-axis-sh
Το εχω δει βρε, καποιο μελος ρωτω αν το εχει, να μου πει δυο λογια γενικα...ζύγισμα, swing, αίσθηση κτλ, να εχω μια προχειρη γνώμη.Κώστα, κοίτα και αυτό..
https://www.car.gr/xyma/view/42868108-fabarm-axis-sh
Ναι έχω.Stefanos GrigoriadisΦιλε μου εχεις facebook?
καλοζύγισμα, s
εμενα δεν μου αρεσει .swing,
σαν κουτσουρο.[βγαζει ωραιες τουφεκιες]αίσθηση
Γιατι μηκος καννες σκεφτεσαι?Υπάρχει καποιος απο εδω μέσα, οπου να κατεχει το σκοπευτικό Fabarm Axis RS12, να μου πει την άποψή του αρχικά;;
Απο αλεξανδρουπολη; Σε εκανα αιτημα αν βρηκα τον σωστοΝαι έχω.Stefanos Grigoriadis
Ψαχνω σε 76cm κυρίως...αλλα κοιταζω κ λιιιγο τους 82cm μιας κ ειναι διαθεσιμο....Γιατι μηκος καννες σκεφτεσαι?
Λενε οτι εχει αβολη λαβη και ψηλοντουφρκαγε αρκετα με το μοντεκαρλο κοντακι
Μεινε στους 76 αποψη μουΨαχνω σε 76cm κυρίως...αλλα κοιταζω κ λιιιγο τους 82cm μιας κ ειναι διαθεσιμο....
Αν δεν κάνω λάθος είναι διαθέσιμο μόνο στους 81 πλέον.Ψαχνω σε 76cm κυρίως...αλλα κοιταζω κ λιιιγο τους 82cm μιας κ ειναι διαθεσιμο....
Μμμμ, για να το λες κι εσυ δάσκαλε, κατι θα ξερεις....ευχαριστώ!!Αν δεν κάνω λάθος είναι διαθέσιμο μόνο στους 81 πλέον.
Κοίτα και το Elos No 2... Είναι εξαιρετικό όπλο στα χρήματά του.Μμμμ, για να το λες κι εσυ δάσκαλε, κατι θα ξερεις....ευχαριστώ!!
Μωρε το εχω δει αυτο, αλλα ενα που επιασα στην Πατρα κ το επομησα/επεξεργάστεικα δε μου αρεσε η βαφη του...σαν να αρχισε να ξεφτιζει....κ αυτο, καπως μου ξύνησε, να πω την αληθεια.....μου αρεσει ομως, γενικοτερα δεν αντιλεγω.Κοίτα και το Elos No 2... Είναι εξαιρετικό όπλο στα χρήματά του.
ελα ρε κωστηηηη καντο ενα χρωματακι αλο σιμπιζακιι εκη θα κολησης τωραααα τουφεκως ειναι τo elosΜωρε το εχω δει αυτο, αλλα ενα που επιασα στην Πατρα κ το επομησα/επεξεργάστεικα δε μου αρεσε η βαφη του...σαν να αρχισε να ξεφτιζει....κ αυτο, καπως μου ξύνησε, να πω την αληθεια.....μου αρεσει ομως, γενικοτερα δεν αντιλεγω.