Εγω που είμαι γνωστός berettakias αν αγόραζα τώρα όπλο θα έπαιρνα την V3
σου πιπιλίζει τα μυαλά η αγία τριάδα,ψιλλάκης μητσιάλης ανδρούτσος ;
του Μητσιάλη δεν έβγαλε πρόβλημα στα παπιά έναρξη ;
Η ερώτηση είναι γενική ή αναφέρεσαι στη δική μου τοποθέτηση ;Δηλαδή η 870 έχει ιδια τουφεκιά με την 1100 κάτω από ιδιες συνθήκες και μέτρα?
αποκλείεται να μη το γνωρίζεις, τόσο αβαβα το έκανε πιά ούτε και εσύ ;;;;![]()
Καλα εγινε πολυ γαματο το οπλο φιλε να το καταευχαριστιθεις τωρα που δε σκουριαζει κιωλας ειναι οτι πρεπει για βαλτο
Προσωπικά δεν ειρωνευτηκαΕε πολύ ανώτερη η beretta ρε συ.. όσοι έχουν ρεμι τo έχουν μετανιώσει δεν κάνει το όπλο τι να λέμε τώρα μάπα το καρπούζι... ε @Alex76 ?
Ναι Παύλο,κάτι πυρακια στην σκάνδαλοθηκη αν κατάλαβα καλά....στο μεσημεριανό relax που την έπιασε ο ψιλλακης στα χέρια του λύθηκε στο 10λεπτο το θέμα....κάποιος είχε ένα έξτρα μπερετα μαζί και όπως ξέρεις ο λεω δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να προσαρμοστεί!σου πιπιλίζει τα μυαλά η αγία τριάδα,ψιλλάκης μητσιάλης ανδρούτσος ; ειδικά των δύο πρώτων λόγω ιδιότητας ότι και να πουν κάποιοι στο fb αναιρείται αυτομάτος![]()
![]()
ΠαρομοίωςΠροσωπικά δεν ειρωνευτηκα![]()
Ο αλεξ δεν μου είπε ποτε κάτι τέτοιο,ούτε ότι το μετάνιωσε,ούτε ότι είναι μάπα το καρπουζιΠαρομοίως![]()
Δεν το γνώριζαΟ αλεξ δεν μου είπε ποτε κάτι τέτοιο,ούτε ότι το μετάνιωσε,ούτε ότι είναι μάπα το καρπουζι![]()
http://www.pshqeurope.com/Remington-RemChoke-Shotgun-Chokes.aspx
Ειναι φρενου αυτα παυλο?Τόλη τα cremator δεν τα βγάζει για το σπείρωμα σου ;
Ναι . Σε 1187 & V3 . Αρκετά καλά κι τίμια . Κανένα θέμα .
Σε Mod που το έχω σε Rem 1100 είμαι πολύ ευχαριστημένος.