Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πανω δεξιά δεν είναι τρείς μαζεμένες η έχει σκιστεί το χαρτί κ φαίνεται σαν να υπαρχει τρυπα?

View attachment 85039
Όχι δεν είναι τρύπα αυτό. Η τρύπα που λέω είναι κάπου στο κέντρο που είναι δύο μαζεμένες, η μία είναι από μπετοβεργα

Εδώ θέλω να επισημάνω ότι, η μια τρύπα προϋπήρχε στο χαρτόνι. Οι τρύπες από τα βόλια είναι 9. Τώρα να πέρασε βόλι στην προϋπάρχουσα τρύπα το θεωρώ απίθανο, δεν ξέρω που μπορεί να πήγε το δέκατο βόλι, πάντως στο χαρτί δεν είναι.
Ισως να περασε απο την υπαρχουσα η πισω απο αλλο βολι η τουφεκιά ειναι πολυ καλη για τα μετρα αν κρίνω από την κουπα ολα στο σωμα του καπρου

Ο καλός μου φίλος ο @Dimitris F μου έστειλε προσωπικο μήνυμα, αύριο το πρωί να πάρω καρότα στον μανάβη. Όλα στο φώς φίλε μου, οι ρεμινγκτονακιδες είμαστε σουρεαλ τύποι

Εμ στραβός... Εμ μαρτυριάρης!!!

Attachments

• Screenshot_20240121-175522.png
    Screenshot_20240121-175522.png
    521,7 KB · Προβολές: 8
Ισως να περασε απο την υπαρχουσα η πισω απο αλλο βολι η τουφεκιά ειναι πολυ καλη για τα μετρα αν κρίνω από την κουπα ολα στο σωμα του καπρου
Τα 40-45 μέτρα είναι για μένα μια φυσιολογική απόσταση για δράμια. Νομίζω ότι το τσοκ απέδωσε το αναμενόμενο, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ναι όλα θα ήταν πάνω στο θήραμα. Βασικά τα 9 από τα δέκα βόλια

Εδώ θέλω να επισημάνω ότι, η μια τρύπα προϋπήρχε στο χαρτόνι. Οι τρύπες από τα βόλια είναι 9. Τώρα να πέρασε βόλι στην προϋπάρχουσα τρύπα το θεωρώ απίθανο, δεν ξέρω που μπορεί να πήγε το δέκατο βόλι, πάντως στο χαρτί δεν είναι.
Τα winchester 10p 000 έχουν και μια τρελή μπίλια μέσα.
Καμιά τέτοια θα είχε και το δικό σου 🤣

Winchester DoubleX 76 10p 000.jpg

Λοιπόν έγινε η δοκιμή. Απόσταση 43 μέτρα γιατί με βόλευε καλύτερα η θέση. Τσοκ φουλ, Remington 870 wingmaster 66 πόντους κάννη. Το χαρτόνι είναι κλασσικά αυτό που βρίσκουμε στις παλέτες με τα νερά. Είχε ένα διαολεμενο αέρα που μου σήκωνε το χαρτόνι, οπότε μόλις πήρε τη σωστή θέση για μια στιγμή ,επωμισα και έριξα. Ακολουθούν οι φωτογραφίες.View attachment 85036View attachment 85037View attachment 85038
Με αγάπη ... για εσένα ...
Καλά φυσίγγια είναι ... έχω πολλά τέτοια.

Καλά τα υπολόγισα ? Ήταν λίγο στραβό το χαρτί αλλά το ίσιωσα ηλεκτρονικά ...

1000010654-01.jpeg

Θα ειχε 10 βόλια μέσα;;;; 🤪

Με αγάπη ... για εσένα ...
Καλά φυσίγγια είναι ... έχω πολλά τέτοια.

Καλά τα υπολόγισα ? Ήταν λίγο στραβό το χαρτί αλλά το ίσιωσα ηλεκτρονικά ...

View attachment 85063
Ευχαριστώ πολύ Βασίλη! Θα βάλω και μεζούρα αύριο και θα φωτογραφίσω.

Εχω βιντεο που ανοιγω τρεια στη σειρα 10 βολα με 9 μεσα πρασινα
tenor.gif

Status
Not open for further replies.
Back