Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τότε αυτό είναι το σωστό
View attachment 85076
Τετια κανεις αβανταρεις τη μ2 4 ποντους μεγαλυτερο κυκλο με οτι αυτο συναπαγετε στα επι τις % αποδωσης και μετα μου τη βγαζεις ισαξια και εχασα μια ευκαιρια 1187 και πηρα μπαικαλ με τις οικονομιες που μαζεβα χωρια τα δεδομενα που ξοδεψα εδω μεσα

Τετια κανεις αβανταρεις τη μ2 4 ποντους μεγαλυτερο κυκλο με οτι αυτο συναπαγετε στα επι τις % αποδωσης και μετα μου τη βγαζεις ισαξια και εχασα μια ευκαιρια 1187 και πηρα μπαικαλ με τις οικονομιες που μαζεβα χωρια τα δεδομενα που ξοδεψα εδω μεσα
Τέτοια λες και θα με περάσουν για τον γιο του Κύργια 🤣🤪

Άστους να ψάχνουν όσο θέλουν, δεν θα βρουν ούτε ένα μήνυμα δικό μου που να λέω ότι η Μ2 είναι κάτι φοβερό.

Απλά τους χαλάω την φαντασίωση με την Rem και με έχουν βάλει στο μάτι.
Έτυχε να έχω και Rem, αυτή ήταν η ατυχία τους. 😜

Κανένας με υπερόπλα δεν βάζει δοκιμές με φθηνά εμπορικά για να μην γίνει ρεζίλι.
Συνήθως με ιδιογόμωση βάζουν ή με τίποτα εξεζητημένα τσοκ.

Τις κακές δοκιμές δεν τις βάζουν 😜
Εγώ τις έχω βάλει όλες.
Αυτή είναι η διαφορά.

Άστους να ψάχνουν όσο θέλουν, δεν θα βρουν ούτε ένα μήνυμα δικό μου που να λέω ότι η Μ2 είναι κάτι φοβερό.

Κανένας με υπερόπλα δεν βάζει δοκιμές με φθηνά εμπορικά για να μην γίνει ρεζίλι.

Εγώ τις έχω βάλει όλες.
Αυτή είναι η διαφορά.
Ευτυχως ! Γιατι με στεναχωρεσες και ξεχασα και την αντιβίωση να παρω

Last edited:

Εγώ τις έχω βάλει όλες.
Αυτή είναι η διαφορά.
🤣🤣🤣

Επισεις εσυ ανεφρες για ιδιοκτητες εκτασεις
Δεν υπάρχουν φράχτες και απαγορεύεται να περιφέρονται μέσα στις ιδιοκτησίες κυνηγοί οι οποίοι δεν έχουν άδεια από τους ιδιοκτήτες της γης … το άναρχο ελεύθερο κυνήγι απαγορεύεται στην ιδιοκτησία των άλλων .

για τα όπλα θρύλους της Remington τι είχες να μας πεις ;
Καλά λόγια, μετά όμως έκλεισε γιατί δεν προλάβαινε να πουλήσει τα νέα φοβερά μοντέλα ραβδωτών και λειόκανων. 🤣

Γιώργο οι εταιρικές της αποφάσεις είναι τόσο ηλίθιες που θα ξανακλείσει.
Θυμήσου το ...
Υποστηρίζει με ανταλλακτικά την 1100 και δεν υποστηρίζει την 1187.
Αν εσύ αυτό το θεωρείς λογικό πάω πάσο.

Βγάζει με το ζόρι 2 αυτογεμή που το ένα είναι της δεκαετίας του '60 και το άλλο πρέπει να είσαι μηχανολόγος για να το λύσεις.
Εντάξει υπερβάλλω λίγο αλλά τόσος κόπος και ταλαιπωρία για να βάλουμε ένα νέο φυσίγγι στην θαλάμη ???
Untitled 1.jpg

Last edited:
Παιδιά καλησπέρα τη δικά μου ρεμι1187 τη πήρα το 2002 και μαυτη θα πάω στο δημιουργό το κοντάκι που έχει αυτό το όπλο και η κανη του δεν υπάρχει και το λέω εγώ που το ενενήντα τοις εκατό των κυνηγιού το κάνω με πλαγιοκανα δίκανα

Παιδιά καλησπέρα τη δικά μου ρεμι1187 τη πήρα το 2002 και μαυτη θα πάω στο δημιουργό το κοντάκι που έχει αυτό το όπλο και η κανη του δεν υπάρχει και το λέω εγώ που το ενενήντα τοις εκατό των κυνηγιού το κάνω με πλαγιοκανα δίκανα
Εγώ έκανα το 100% του κυνηγιού με αυτή και την έστειλα στον δημιουργό της.
Σιγά μην με έστελνε αυτή.

Status
Not open for further replies.
Back