Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε Βασιλη ουτε εσυ ουτε εγω ημασταν μπροστα στις δοκιμες για αυτο καλο ειναι να μη λεμε διαφορα...οποιος τωρα κοροιδευει μαλλον τον εαυτο του κοροιδευει και οχι τους αλλους με το ιδιο σκεπτικο θα μπορουσα και εγω να ισχυριστω οτι και εσυ οταν εκανες τις συγκριτικες δοκιμες μεταξυ m2 και remington οτι τις δοκιμες της m2 τις εκανες στα 30 μετρα ενω τις δοκιμες της remington στα 40 για να υποστηριξεις την ορθοτητα των ισχυρισμων σου(ολες οι καννες ειναι ιδιες κλπ...) αλλα δεν πιστευω οτι εκανες κατι τετοιο οπως και εγω οταν εκανα τις δοκιμες με την baikal ανεβασα αυτα που ειδα και οχι αυτα που ηθελα να δω...με το δικο σου σκεπτικο κανενας δεν πρεπει να πιστευει κανεναν...τωρα αν καποιοι ανεβαζουν δοκιμες για να αποδειξουν οτι η δικια τους επιλογη ηταν η σωστη και οχι των αλλων(καννη ,κωνος,μαρκα..κλπ) τοτε μαλλον εχουν θεματακια και πρεπει να το κοιταξουν...
Δεν χρειάζεται να είμαι μπροστά ... το έλεγε ο ίδιος ... ότι αυτά τα φυσίγγια δεν θα πάνε καλά ή μην περιμένεις πολλά.
Και πραγματικά δεν πήγαιναν καλά ...
Αλλά δοκιμές δεν έβαζε από αυτά που δεν πήγαιναν καλά.
Δεν κοροϊδεύω κανέναν ... την αλήθεια λέω.
Δεν θα τα βάψω μαύρα αν κάποιος δεν πιστεύει τις δοκιμές μου ... δεν τις έκανα για εσάς αλλά για εμένα.
Ας βάλει ο καθένας τις δικές του με 18 πορδοφύσσιγα και κλασικά τσοκ, καθώς και τις δικές του δοκιμές διάτρησης.

Επειδή υπάρχουν πολλά κολλήματα στον κόσμο γι αυτό και δεν έχω ξαναποστάρει τίποτα για να είναι όλοι ευτυχισμένοι. 🤣

Εμενα παντος, μια χρονια σε μπασιματα τσιχλας, εριξα με του διπλανου μου τη V3 και μου ερχόταν κουτί...μου αρεσε το ζύγησμά της κ στην επόμηση, μου ηταν πολύ άνετη...ωραιο οπλο, λυτό κι απέριτο.
Πόσους πόντους κάννη είχε αυτή που δοκίμασες φίλε Κώστα;

Δεν χρειάζεται να είμαι μπροστά ... το έλεγε ο ίδιος ... ότι αυτά τα φυσίγγια δεν θα πάνε καλά ή μην περιμένεις πολλά.
Και πραγματικά δεν πήγαιναν καλά ...
Τιμιο δεν ειναι αυτο? και εμενα στο οπλο καποια φυσιγγια δεν πανε καλα και απορριπτονται και καποια αλλα πανε καλα οποτε αυτα χρησιμοποιω...απλα πραγματα...
Δεν κοροϊδεύω κανέναν ... την αλήθεια λέω
Καιρος να πιστεψεις οτι και οι αλλοι κανουν το ιδιο...αν θελεις και οι αλλοι να πιστευουν εσενα...(ο καθενας βεβαια μπορει να εχει τη δικη του αληθεια...)
Δεν θα τα βάψω μαύρα αν κάποιος δεν πιστεύει τις δοκιμές μου ... δεν τις έκανα για εσάς αλλά για εμένα.
Ολοι για τον εαυτο μας κανουμε τις δοκιμες και οχι για να τις ανεβαζουμε στο hunterslife αλλο που μετα ανγουσταρουμε τις μοιραζομαστε και με την υπολοιπη κοινοτητα...
Επειδή υπάρχουν πολλά κολλήματα στον κόσμο γι αυτό και δεν έχω ξαναποστάρει τίποτα για να είναι όλοι ευτυχισμένοι. 🤣
Παντως μην πιστευεις οτι μπορει καποιο ποσταρισμα δικο σου μπορει να με κανει πιο ευτυχισμενο ή πιο δυστυχισμενο...Αποψεις ανταλλασουμε και ο καθενας κραταει οτι καταλαβαινει...Αυτες τις αψιμαχιες και τις αποχωρησεις απο το φορουμ ακομη δεν μπορω να τις καταλαβω μεσα στο φορουμ εχω ακουσει απο τις πιο χοντρες μ@λακιες μεχρι απιστευτες γνωσεις που δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν απο εκει και περα εξαρταται απο τα φιλτρα του καθενος τι θα κρατησει...

Αν και σε χαλαει το porting θα σου προτεινα να δοκιμαζες αν ειχες την δυνατοτητα το kicks buck kicker...το ειχε σε remington 1100 G3 το παληκαρι ο @Alex76 αν θυμαμαι σε xfull και ανεβαζε κατι δοκιμες απιστευτες αν ψαξεις στις βλητικες δοκιμες θα τις βρεις,παει και ενα κατοσταρικο βεβαια..Αν και αν το θελεις για γουρουνι πιστευω οτι με ενα τριαρι ή ανοιχτο τριαρι ειναι καλυτερη επιλογη αναλογα βεβαια αν κυνηγας σε σφιχτα ή ανοιχτα καρτερια.Εγω γουρουνι δεν κυνηγαω για να εχω προσωπικη αποψη αλλα φιλοι που εχω και πανε για γουρουνι ολοι με 3αρι ή 4αρι τσοκ κυνηγανε...εκτος αν εσυ το θες για κατι πιο εξειδικευμενο...
Τα περισσότερα καρτερία είναι κλειστά μέρη με αποστάσεις 30μετρα, εκεί έχω το 3αρι το οποίο είναι το καλύτερο πιστεύω και εγώ. Απλά έχει κάτι σημεία που έχει λίγο μεγαλύτερες αποστάσεις, και το θέλω και για τον κάμπο για άλλα κυνήγια όπου έχει μεγάλες αποστάσεις. Το είχα ψάξει το συγκεκριμένο τσοκ αλλά δεν βρήκα Ελλάδα. Το φουλ και κάποιο ανοικτό τσοκ πρέπει να τα πάρω έτσι και αλλιώς, μόνο το 3* έχω.

Last edited:
Προπερσι είχα πάει καλκ να παω μια ζακέτα κι επειδή ηταν αρκετά χοντρή ήθελα να δω ποσο καλά μπορούσα να επωμίσω. Μου κατεβάζει τη v3 που είχε στοκ οπλοβαστό και μου φανηκέ οτι ερχόταν ωραία στον ώμο. Την είχα στο μυαλό μου σαν όπλο αλλά με αποθαρρυνε το μπελαλίδικο καθάρισμα κι επειδή ήδη έχω ψιλομπελαλίδικο την xlr τελικά δεν συναντηθήκανε οι δρόμοι μας!
Ήξερε τι έκανε. Σου έδωσε αυτή που έχει παιδικό κοντάκι, για να πάρεις τη ζακέτα.

Τιμιο δεν ειναι αυτο? και εμενα στο οπλο καποια φυσιγγια δεν πανε καλα και απορριπτονται και καποια αλλα πανε καλα οποτε αυτα χρησιμοποιω...απλα πραγματα...
Τι σημαίνει "τίμιο" ?
Τίμιο μπορεί να είναι αλλά δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις.
Ακόμα πιο τίμιο είναι να βάζεις όλες τις δοκιμές αφού τρως το αγγούρι να τις κάνεις. (δεν το κάνουν όλοι)
Ακόμα πιο τίμιο να μετράς ΚΑΙ τα σκάγια του φυσιγγίου που ρίχνεις γιατί στα περισσότερα φυσίγγια είναι περισσότερα από τα θεωρητικά. (δεν το κάνουν όλοι)
Ακόμα πιο τίμιο να ρίχνεις σε στάνταρ αποστάσεις και όχι ΜΟΝΙΜΑ σε άσχετες πχ 41m, 52m κτλ για να βγαίνει κάποιο συμπέρασμα.
Είδες ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να "κλέψεις" δεν είναι μόνο η απόσταση.

Αν λοιπόν έκαναν όλοι τα παραπάνω θα βλέπαμε ότι οι διαφορές στα όπλα δεν είναι αυτές που κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι έχουν.
Αν τώρα κάποιος βάζει ΜΟΝΟ τις καλύτερες τουφεκιές με το όπλο του και συγκεκριμένο τσοκ, δημιουργεί φανταστικούς θρύλους που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Επειδή έχω κρατήσει όλες τις τουφεκιές του Alex αυτή με την μεγαλύτερη συγκέντρωση ήταν μια με περίπου 80% με μη μετρημένα σκάγια και με "τροποποιημένο" τσοκ Kicks.
Αυτό σημαίνει ότι κανένα όπλο-τσοκ δεν βγάζει εύκολα πάνω από 80% συγκέντρωση στα 36,5m με απλό τσοκ και απλό φυσίγγι.
Και αυτό είναι κάτι που το έχω γράψει πολλές φορές.

Κοίτα να δεις τώρα πως βγαίνουν τα "στραβά" συμπεράσματα και τα όπλα θρύλοι.
Δες το βίντεο και πες μου αν αυτή είναι μια ανοιχτή, μέτρια ή πολύ σφιχτή τουφεκιά
https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=460618772515781
Ο τύπος λέει ""Ίσως η καλύτερη τουφέκια που έχω δει ως τώρα !!!!!!!!!!!!!!""
Μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται γιατί είναι μια τουφεκιά μικρότερη του 52% στα 40m δηλαδή μικρότερη του 62% στα 36,5m με Full.
Αλλά ο κάθε άσχετος που βλέπει το βίντεο θα έδινε κάνα 300άρι € παραπάνω για να αγοράσει το "υπερόπλο" με την "υπερκάνη".
Αυτή είναι η "ουσία" 🤑 🤑 🤑 .

Last edited:
Εμενα παντος, μια χρονια σε μπασιματα τσιχλας, εριξα με του διπλανου μου τη V3 και μου ερχόταν κουτί...μου αρεσε το ζύγησμά της κ στην επόμηση, μου ηταν πολύ άνετη...ωραιο οπλο, λυτό κι απέριτο.
Καλά λυτό δεν το λες! Στα αλλά οκ

Εντάξει, λίγο το κλείστρο είναι κάπως και τα πιστονάκια με τις τρυπίτσες που περνάνε τα αέρια. Αν και αυτές (οι τρυπίτσες) λένε ότι δεν θέλουν καθάρισμα εφόσον τα αέρια που περνάνε είναι πολύ καυτά και δεν αφήνουν κατάλοιπα (εδώ είμαι κάπως σκεπτικός). Πάντως όπως την επώμισα σε οπλοπωλείο μου φάνηκε παρα πολύ φιλική όπως είπε και ο @Kostas ContraDosi
Εσυ έχεις ακόμη φαγουρα 😂😂

Βασιλη της έκανες και τρισάγιο η πήγε αδιαβαστη🥲
Αδιάβαστη.
Την κρατάω για να την πουλήσω σαν συλλεκτική ή για ανταλλακτικά τώρα που δεν υπάρχουν σε αφθονία.
Απλά δεν θα βγάλω πολλά λεφτά από την κάνη με αυτά που έχω παρουσιάσει κατά καιρούς. :cool:🤣
Είδες τι μ@λακίες κάνω ?🤣

Αδιάβαστη.
Την κρατάω για να την πουλήσω σαν συλλεκτική ή για ανταλλακτικά τώρα που δεν υπάρχουν σε αφθονία.
Απλά δεν θα βγάλω πολλά λεφτά από την κάνη με αυτά που έχω παρουσιάσει κατά καιρούς. :cool:🤣
Είδες τι μ@λακίες κάνω ?🤣
Ουδείς αμαλακηστος:)

Κοίτα να δεις τώρα πως βγαίνουν τα "στραβά" συμπεράσματα και τα όπλα θρύλοι.
Δες το βίντεο και πες μου αν αυτή είναι μια ανοιχτή, μέτρια ή πολύ σφιχτή τουφεκιά
https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=460618772515781
Ο τύπος λέει ""Ίσως η καλύτερη τουφέκια που έχω δει ως τώρα !!!!!!!!!!!!!!""
Μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται γιατί είναι μια τουφεκιά μικρότερη του 52% στα 40m δηλαδή μικρότερη του 62% στα 36,5m με Full.
Αλλά ο κάθε άσχετος που βλέπει το βίντεο θα έδινε κάνα 300άρι € παραπάνω για να αγοράσει το "υπερόπλο" με την "υπερκάνη".
Αυτή είναι η "ουσία" 🤑 🤑 🤑 .
Με beretta 18,3 αυλο εριξε, τι περιμενες? Δεν εριξε με remington......

Status
Not open for further replies.
Back