Οταν λέμε υαλούφασμα εννοούμε αυτό που χρησιμοποιούν για τις πολυεστερικές κατασκευές; Είναι λεπτό αυτό; ΕΧΕΙ διαφορα παχη και πλεξεις..Το λεπτο αν το βαλεις πανω απο το ξυλο, και το εμποτισεις με εποξικη χαμηλου ιξωδες δεν το ξεχωριζεις,γινετε σαν γυαλι..
Η ΚΑΛΗ ΕΠΟΞΙΚΗ EXEI 60e το μισο κιλο..Και τα καλα πανια 12ε το μετρο..Μπορεις να ντυσεις ολο το κοντακι [αν εχεις υπομονη,,εγω δεν εχω,τα εχω κανει και τα βρεθηκα]αρκει πρωτα να το εχεις κθαρισει καλα, να το τριψεις απο 60 εως 80 γυαλοχαρτο , και να το εχεις βαψει με χρωμα νερου. Περνας ενα χερι εποξικη ολο το ξυλο ,το σκουπιζεις αμεσως.Το αφηνεις μια ωρα..Ξαναπερνας ενα χερι,προσοχη να μην τρεχει η εποξικη,εμποτιζεις το υφασμα ,με νυστερι κοβεις τις κουρμπες και δινεις κλισεις,μην το φοβηθεις και καποιο κενο να αφησει καλυψετο μετα με αλο κοματι..Δουλεψε καλα το πινελο να μην σου αφησει αερα μεσα..
Αστο σε μερος χωρις υγρασια εως και 24 ωρες..Ξαναπερνα ενα χερι μικρη ποσοτητα εποξικης..ΑΣΤΟ 12 ωρες βλε ενα χει ακομα και αφησετο 2 μερες να στεγνωσει.. Μετα μπορεις να το τριψεις με 1200αρι νερου για αρχη απλαλα,και να το τελειωσεις με 1500 νερου..Το αποτελεσμα θα σε ενθουσιασει..Αν γουσταρεις να το κανεις καθρεπτη ριξε μια αχνα βερνικη PPG ΚΑΙ μετα απο 10 λεπτα ριχνεις και ενα παχυ στρωμα με καταλυτη 3/1..Οταν τελειωσεις και μετα απο 10 μερες κοπανατο κατω και αμα γδαρθει σου χαριζω browning..
Προσπαθώ να το προσαρμόσω μόνο στο πάνω μέρος του κοντακιού και όχι στο πλάι γιατί είμαι ευαίσθητος στο cast λόγο αριστερής επώμισης , Όπως και να έχει αν δεν με ικανοποιήσει όσο προχωράω θα το εγκαταλείψω πριν το κολλήσω μόνιμα.