Θα ήταν προφανώς το υποείδος ''ψαρόνια γαϊδουροφάγα''...Έχεις δει ψαρονια να τρώνε ψόφιο γάιδαρο!!!!!απο τοτε μακριά και αγαπημενοι

Θα ήταν προφανώς το υποείδος ''ψαρόνια γαϊδουροφάγα''...Έχεις δει ψαρονια να τρώνε ψόφιο γάιδαρο!!!!!απο τοτε μακριά και αγαπημενοι
Και αυτές είναι λίγο στεγνές στο κρέας αλλά νόστιμες!Κάποτε που επιτρεπόταν βαραγα κίσσες σε συκιές και τις εφτιαχνε η γιαγιά μου στιφάδο στην στόφα.Λες και έτρωγες γλυκό κυδώνι ήταν οι ρουφιανες.
Αν τα γδάρεις κιόλας θα γίνουν λάστιχο η πρέπει να τα βράσεις διπλάσιο χρόνο.τοτε μπορεί να τα γδάρεις..
Όλα πέφτουν στα ψωφιμια για να φάνε σκουλίκια!Έχεις δει ψαρονια να τρώνε ψόφιο γάιδαρο!!!!!απο τοτε μακριά και αγαπημενοι
Το εχω ακουσει απο πολλους, δεν ησουν ο μονος...μιλαω για χρόνια αρκετα πισω ετσι.Κάποτε που επιτρεπόταν βαραγα κίσσες σε συκιές και τις εφτιαχνε η γιαγιά μου στιφάδο στην στόφα.Λες και έτρωγες γλυκό κυδώνι ήταν οι ρουφιανες.
22+ χρόνια πίσω.Τα φτερά της τα καλύτερα τσαπαρι.Θανατος!Το εχω ακουσει απο πολλους, δεν ησουν ο μονος...μιλαω για χρόνια αρκετα πισω ετσι.
22+ χρόνια πίσω.Τα φτερά της τα καλύτερα τσαπαρι.Θανατος!
Ακριβως αυτο θα γινει.Μια η ακρίβεια και οι τιμές φυσιγγιων ,από την άλλη η φτώχεια στα θηράματα ,του χρόνου οι τσιχλοκυνηγοι θα περιμένουν τα πρώτα μπασιματα τον Οκτώβριο για να βγάλουν άδεια .
Είναι παμφάγα κορακοειδη δεν έχουν σχέση με τα τσιχλοειδη πάρα πολλές φορές τα έχω δει μαζί να τρώνε ζώα ψοφια σαν τις κότες απλά αυτά είναι τρομερά σκληρά .Προσωπικά δεν θα τα έβαζα ποτέ για φαγητό είναι σκληρότερα και από τα καλημανιαΌλα πέφτουν στα ψωφιμια για να φάνε σκουλίκια!
Εγώ, Όχι στα μπασιματα, αλλά αφού μείνουν και στην χώρα μας. Αλλιώς τα 150€ της άδειας θα τα δώσω σε εξοπλισμό ψαρέματος.του χρόνου οι τσιχλοκυνηγοι θα περιμένουν τα πρώτα μπασιματα τον Οκτώβριο για να βγάλουν άδεια
Πολλοί από τους μεγαλύτερους το λέμε , αλλά όταν έρθει η ώρα κάτι μας σπρώχνει σαν υποχρέωση ....Και κατά κάποιο τρόπο είναι , απέναντι στο άθλημα και κυρίως προς τους νέους συναδέλφους .Εγώ, Όχι στα μπασιματα, αλλά αφού μείνουν και στην χώρα μας. Αλλιώς τα 150€ της άδειας θα τα δώσω σε εξοπλισμό ψαρέματος.
Μπορεί να είναι η ρουτίνα μας...Πολλοί από τους μεγαλύτερους το λέμε , αλλά όταν έρθει η ώρα κάτι μας σπρώχνει σαν υποχρέωση ....Και κατά κάποιο τρόπο είναι , απέναντι στο άθλημα και κυρίως προς τους νέους συναδέλφους .
Καλημέρα Αλεξ.Λες για τα μικρά φτερακια που είναι ριγέ;22+ χρόνια πίσω.Τα φτερά της τα καλύτερα τσαπαρι.Θανατος!
Αυτό που λες Παναγιώτη το έχω ακούσει από αρκετούς κυνηγούς και φίλους εδώ στην Κορινθία. Τον Αύγουστο βλέπω να βγαίνουν ελάχιστες άδειες.Μια η ακρίβεια και οι τιμές φυσιγγιων ,από την άλλη η φτώχεια στα θηράματα ,του χρόνου οι τσιχλοκυνηγοι θα περιμένουν τα πρώτα μπασιματα τον Οκτώβριο για να βγάλουν άδεια .
Γιώργο, έχει που έχει περιπέσει σε δυσμένεια ο κυνηγετικός κόσμος , αν συρικνωθεί και άλλο ο αριθμός των αδειών θα γίνουμε τελείως ανυπόληπτοι ' τα κουκιά που λέει και ο Γιάννης παραπάνω . Και ποιοί είναι αυτοί που γκρινιάζουν περισσότερο ; Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία , γιατί οι νέοι απλούστατα δεν έχουν τις προσλαμβάνουσες παραστάσεις των μεγάλων . Εμείς καλά περάσαμε , εσείς τώρα βολευτείτε όπως μπορείτε . Παρέλειψα και τον κόσμο που βιοπορίζεται από το κυνήγι....Αυτό που λες Παναγιώτη το έχω ακούσει από αρκετούς κυνηγούς και φίλους εδώ στην Κορινθία. Τον Αύγουστο βλέπω να βγαίνουν ελάχιστες άδειες.