...Αν έχεις τύχη διάβαινε...!!!
Σωραίος...!!!
Να υποθέσω ,ότι ξέρεις από ποιο σημείο του σώματος της είναι το πούπουλο ;;!!Ομως όσο κι αν έψαξα ,το μόνο που βρήκα ήταν ενα πούπουλο.![]()
Κοντα ημασταν...Δομοκό
Δεν έχουμε πει πως δεν αλλάζουμε ποτέ καρτέρι και ότι ποτέ δεν αφαιρουμαστε????Δάσκαλε που διδασκεςΣημερα έπαθα κι εγω το "κοκομπλόκο" του απο πίσω.Πανω που άλλαξα θεση στη φυλάχτρα και κοιτάζω αλλού ,μου σκάνε απο πισω και αριστερα και βουτάνε κατω . Αν ειχα μεινει με τον προσανατολισμό που ειχα , θα τις ειχα τραβέρσα.
Ηταν ένα μπουλουκάκι γυρω στα 10 πουλιά .Ισα που πρόλαβα να ριξω δυο μπηχτές στην τελευταία η οποια δίπλωσε και έπεσε, αλλά ζωντανή. Ομως όσο κι αν έψαξα ,το μόνο που βρήκα ήταν ενα πούπουλο.![]()
Ε ναι....το μάζεψα για ενθύμιο και βρωμούσε !Να υποθέσω ,ότι ξέρεις από ποιο σημείο του σώματος της είναι το πούπουλο ;;!!![]()
Ποιος σου είπε οτι άλλαξα καρτέρι ; Κατι δεν καταλαβες .Στο καρτερι μου ήμουνα , προχώρησα 2 μέτρα και κοιτούσα απο την άλλη .Δεν έχουμε πει πως δεν αλλάζουμε ποτέ καρτέρι και ότι ποτέ δεν αφαιρουμαστε????Δάσκαλε που διδασκες![]()
Γιατί κοιτούσα από την άλλη πλευρά...και πάλι αδικαιολογητοςΠοιος σου είπε οτι άλλαξα καρτέρι ; Κατι δεν καταλαβες .Στο καρτερι μου ήμουνα , προχώρησα 2 μέτρα και κοιτούσα απο την άλλη .
Ε κλασσικος ....τρελιαρης κολοφωτιάς...Ποιος σου είπε οτι άλλαξα καρτέρι ; Κατι δεν καταλαβες .Στο καρτερι μου ήμουνα , προχώρησα 2 μέτρα και κοιτούσα απο την άλλη .
Ημουνα καλό παιδί και το αντιμετώπισα ψύχραιμα.Πες μας κάτι από την στιχομυθία μετά!!!
Γιώργο....στα πόσα μέτρα την ματωσες???
Γιατί να μην μπορώ να σε πιστεψωΗμουνα καλό παιδί και το αντιμετώπισα ψύχραιμα.![]()