Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
"Αναποδιασμένης γκαντεμιάς το ανάγνωσμα", πράξη... πολλοστή για φέτος (κάποιος έχει κάνει μάγια, δεν εξηγείται αλλιώς...!!!)

Ακριβώς με το που πιάνω το πόστο μου (07:20) και σπάζω το cynergy για να το γεμίσω, σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω σχεδόν από πάνω μου ένα ζευγαράκι...!!! :eek:

Μέχρι να βγάλω, τρεμάμενος, από τη τσέπη του γιλέκου μου (κλειστή με φερμουάρ) δύο φουσέκια, να τα "φυτέψω" στις θαλάμες του όπλου και να το κλείσω... το ζεύγος με αντιλήφθηκε μες στην ταραχή μου, με τις απότομες και βιαστικές κινήσεις που έκανα, και με "αποχαιρέτησε" με ασφάλεια...!!! Τελικά, δεν πρόλαβα ούτε "μπαμ" να κάμω, και έμεινα να τις χαζεύω σαν "στήλη άλατος" με αυξημένους καρδιακούς παλμούς...!!! .hair..hair.

Χάθηκε βρε παιδάκι μου, να καθυστερούσαν την εμφάνισή τους για μισό λεπτάκι...? Μόνο μισό λεπτάκι χρειαζόμουνα...!!! Μόνο...!!!

Υ.Γ.: Αύριο και μεθαύριο οι δύο τελευταίες, εναπομείνασες φασσοαναζητήσεις μου...! Εάν μου κάνει, επιτέλους, τη χάρη και "χουφτώσω" έστω μία... θα τα ξεχάσω όλα τα κακά, στραβά κι ανάποδα στα εφετινά φασσοκυνήγια μου, και θα τελειώσω με μία γλυκιά, ευχάριστη "γεύση"...!!! :)

Ειδάλλως...? Να λέμε: και του χρόνου με υγεία...!!! ;)

Σημερα έπαθα κι εγω το "κοκομπλόκο" του απο πίσω.Πανω που άλλαξα θεση στη φυλάχτρα και κοιτάζω αλλού ,μου σκάνε απο πισω και αριστερα και βουτάνε κατω . Αν ειχα μεινει με τον προσανατολισμό που ειχα , θα τις ειχα τραβέρσα.
Ηταν ένα μπουλουκάκι γυρω στα 10 πουλιά .Ισα που πρόλαβα να ριξω δυο μπηχτές στην τελευταία η οποια δίπλωσε και έπεσε, αλλά ζωντανή. Ομως όσο κι αν έψαξα ,το μόνο που βρήκα ήταν ενα πούπουλο. :(

Σημερα έπαθα κι εγω το "κοκομπλόκο" του απο πίσω.Πανω που άλλαξα θεση στη φυλάχτρα και κοιτάζω αλλού ,μου σκάνε απο πισω και αριστερα και βουτάνε κατω . Αν ειχα μεινει με τον προσανατολισμό που ειχα , θα τις ειχα τραβέρσα.
Ηταν ένα μπουλουκάκι γυρω στα 10 πουλιά .Ισα που πρόλαβα να ριξω δυο μπηχτές στην τελευταία η οποια δίπλωσε και έπεσε, αλλά ζωντανή. Ομως όσο κι αν έψαξα ,το μόνο που βρήκα ήταν ενα πούπουλο. :(
Δεν έχουμε πει πως δεν αλλάζουμε ποτέ καρτέρι και ότι ποτέ δεν αφαιρουμαστε????Δάσκαλε που διδασκες.yel..yel..yel.:D:D

Δεν έχουμε πει πως δεν αλλάζουμε ποτέ καρτέρι και ότι ποτέ δεν αφαιρουμαστε????Δάσκαλε που διδασκες.yel..yel..yel.:D:D
Ποιος σου είπε οτι άλλαξα καρτέρι ; Κατι δεν καταλαβες .Στο καρτερι μου ήμουνα , προχώρησα 2 μέτρα και κοιτούσα απο την άλλη .

Ποιος σου είπε οτι άλλαξα καρτέρι ; Κατι δεν καταλαβες .Στο καρτερι μου ήμουνα , προχώρησα 2 μέτρα και κοιτούσα απο την άλλη .
Γιατί κοιτούσα από την άλλη πλευρά...και πάλι αδικαιολογητος:D:D:D
Πες μας κάτι από την στιχομυθία μετά!!!

Ο ξάδελφος είναι φανατικός φασσάς χειμώνα - καλοκαίρι .
Αναγνωρίσεις επι αναγνωρίσεων , σχέδια δράσης κλπ .
Δέν συγκινείται ,δεν καταλαμβαίνει απο τίποτα άλλο .
Τόν παίρνω τηλ κατά τις 9 να δώ τί έκανε κ μ'απάντά άσε τίποτα ένα πουλί μόνο καί ...ένα λαγό που πέρασε σφαίρα στα 30 μέτρα .

Είμαι για φάσεις στο βουνό και βλέπεται το αποτέλεσμα!!!
καλόοοοοοο!!!!!!!! :)

Έπεσε μια φάσσα σήμερα από την Βελγο-Πορτογαλίδα!
Η παρέα έκανε πολύ καλή δουλειά προχθές και εχθές!
Σήμερα τα πουλιά ως φυσικό επακόλουθο ήταν λίγα μετά τις τουφεκιές.
Όμως κάτι έγινε δεν φύγαμε άπραγοι...

μπράβο ρε Γιώργο την ξαντέριασες :)

Νέκρα σε όλη την περιοχή σήμερα... Παίζει να την κοπανισαν χθες με το που άνοιξε ο καιρός. Ένα 30αρι πιασμένο είδα μόνο κ αυτό είναι "δεμένο" απ τις 25 του προηγούμενου... Ελπίζω να κρατήσει κ άλλα μιας και είναι σε αρκετά καλό μερος που περσι είχε δώσει αρκετά πουλιά....

Χθες μια μεγάλη μετακίνηση από καιμακτσαλαν προς βερμιο, αρκετά πουλιά και πέρασμα από γνωστό λαιμό.
Σήμερα πρωί αρκετή ομίχλη και μετά ηλιοφάνεια με άπνοια... Δεν είναι καλός ο καιρός οστοσο δεν αναιρεί δυνατότητες. Το θέμα με τα πουλιά όσα και να ναι είναι συνολικότερο. Υπομονή για τέλη του μήνα όσον αφορά τον καιρό , το πιάσιμο και τα σπαρτά τα οποία δεν έχουν αλωνιστει στο σύνολο τους

Έπεσε μια φάσσα σήμερα από την Βελγο-Πορτογαλίδα!
Η παρέα έκανε πολύ καλή δουλειά προχθές και εχθές!
Σήμερα τα πουλιά ως φυσικό επακόλουθο ήταν λίγα μετά τις τουφεκιές.
Όμως κάτι έγινε δεν φύγαμε άπραγοι...

Γιώργο....στα πόσα μέτρα την ματωσες???
Ημουνα καλό παιδί και το αντιμετώπισα ψύχραιμα..yel.
Γιατί να μην μπορώ να σε πιστεψω:D:D:D

Status
Not open for further replies.
Back