Mafia Calabria
Moderator
Κουράγιο Νικόλα όλα θα πάνε καλά.Οχι εχουμε ενημερωση στην καθαριοτητα για τα μεσα προστασιας Αντιπροδρος γαρ, μετα δουλεια και μετα νοσοκομειο.
Κουράγιο Νικόλα όλα θα πάνε καλά.Οχι εχουμε ενημερωση στην καθαριοτητα για τα μεσα προστασιας Αντιπροδρος γαρ, μετα δουλεια και μετα νοσοκομειο.
Ειναι πολυ ωραια αυτη την εποχη. Απο χτες το βραδυ μεχρι σημερα εριξε 25 ποντους χιονι... Καλοδεχουμενοι ειστε οποτε το αποφασισουμεα ρε Τόλη πόσο θα θέλαμε να είχαμε κάνει και μια μάζωξη στα μέρη σου......βλέπω φωτό απο τη πόλη σου και είναι εκπληκτικά !!!!
Ειναι πολυ ωραια αυτη την εποχη. Απο χτες το βραδυ μεχρι σημερα εριξε 25 ποντους χιονι... Καλοδεχουμενοι ειστε οποτε το αποφασισουμε
Εδω να ξερετε το τσίπουρο το πινουμε χωρις
Οταν σε βγαλει ο δρομος παλι στειλε μου μηνυνα γιατι εχω χασει τις επαφες μου.
α ρε Τόλη πόσο θα θέλαμε να είχαμε κάνει και μια μάζωξη στα μέρη σου......βλέπω φωτό απο τη πόλη σου και είναι εκπληκτικά !!!!
Ειναι πολυ ωραια αυτη την εποχη. Απο χτες το βραδυ μεχρι σημερα εριξε 25 ποντους χιονι... Καλοδεχουμενοι ειστε οποτε το αποφασισουμε
μόλις ανοίξει ο καιρός......θα έρθω σίγουρα δίτροχος !!!!
έχει κι άλλα να έρθω να πιάσουμε;;;;;Ξερω ξερω...
Στο μερος που δειχνει η φωτο, επιασα ενα πρασινο με τα χερια!
Να το κανονίσουμε...
Εχει Μάκη, εχει...έχει κι άλλα να έρθω να πιάσουμε;;;;;
κάνω ωραία μπλονζόν εγώ
αν την είχες μαγειρέψει δεν θα το θυμόσουν τόσο ευχάρισταΕχει Μάκη, εχει...
Οταν το επιασα διάφορες σκεψεις περασαν απο το μυαλο.. . Ειχα παρκαρει και παραδιπλα...
Τελικα την εδωσα και σε εναν τουριστα για φωτο και την αμολησαμε...
Θα ηταν καλος κραχτης! ha haaa
Καλα σίγουρα. Πλακα εκανα. Εξαλου το εκτιμησε η θεα Άρτεμις και την επομενη με επιβραβευσε με δυο σταχτιάαν την είχες μαγειρέψει δεν θα το θυμόσουν τόσο ευχάριστα
Έλα μωρέ , σιγά το μέρος !!!!Ειναι πολυ ωραια αυτη την εποχη. Απο χτες το βραδυ μεχρι σημερα εριξε 25 ποντους χιονι... Καλοδεχουμενοι ειστε οποτε το αποφασισουμε
Μπραβο παλικαρια παντε τετοια με υγεια σε ολουσ και στην επομενη κριμα δεν μπορεσα να ερθω μμμμμμμμ τι να κανω υποχρεωσεις στην επομενη πρωτα ο θεος...........Οι υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που με πιέζουν ,δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια να ασχοληθώ και να ανεβάσω φωτογραφίες και αν και τώρα ήθελα λίγο να ξεκουραστώ, θα το κάνω τώρα.
Η παρέα δυνατή πάντα και πιστή στο καθήκον ,ξηγήθηκε κανονικά στα ζυγούρια και τα χοιρινά που τόλμησαν να περάσουν από το τραπέζι μας.
Όσο για το κρασί ήπιαμε πολύ.Του τελειώσαμε το κόκκινο και συνεχίσαμε με ρόζε και οι τελευταίοι φύγαμε κάπου κοντά στις 1 ,45.
Ο Μάνος εθισμένος από την μυρωδιά του ψητού, υποκλίνεται στο ζυγούρι.
Φρανσουά πατριώτ στην υγειά σου.Ραντεβού στα Γιάννενα.
Στη συνέχεια τα δυο μοντέλα μου σε έντονο συναγωνισμό με διαφορετικά ....υλικά ..Μιλάμε για κατηγορία πολλών κιλών.
Τα σχόλια δικά σας.
Θεόφραστε είσαι αστέρι,σου λείπει όμως η ψυχραιμία και η νιρβάνα του από κάτω ώριμου κυρίου.Με λίγη προσπάθεια θα κατακτήσεις για πάντα την κορυφή.
John και Σταύρος .Οι δυο τους μας γλύκαναν πολύ την βραδιά με τα ωραία και ολόφρεσκα γλυκά τους .Να φανταστειτε, ότι εγω που ειμαι του μαυρου και της σοκολάτας ,έφαγα 4 η 5 !!!
Είχαμε την ανάγκη βλέπετε να ανεβάσουμε λίγο την...... χοληστερίνη μας.
Τα γλυκά ήταν πάαααρα πολά και προσφέραμε και σε άλλα τραπέζια .
Είχαμε και εσωτερικές μετακινήσεις.Κάποιοι από την Δυτική πλευρά έκαναν και επίθεση στα γλυκά της ανατολικής όχθης.
Ο Μάνος με τρομαγμένο βλέμμα και φοβούμενος για την συνέχεια , παρατηρεί τον Μάκη που καταβροχθίζει τα γλυκά .Ευτυχώς που ήταν και σε...... δίαιτα ..buy buy.
Όλο μου κουνούσε το δάχτυλο και με κοιτούσε με βλέμμα που σκοτώνει,ο έτερος πατριώτης ,ενοχλημένος απο τον φακό......
...και άλλοτε μου έδειχνε την πόρτα της εξόδου κανοντας τον Μιχάλη να γελάει.
Μετά επήλθε μια μικρή χαλάρωση να κρυώσουν και τα δόντια μας .Να πούμε και τίποτα ,όχι μόνο φαΐ.
Άντε στην υγειά μας και στην υγειά όλων των φίλων του HL και περισσότερο αυτών που είναι μακριά και δεν μπορούμε να βρεθούμε.
Ναμαστε καλά να ανταμώνουμε.
Άντε και στην επόμενη.
Έλα μωρέ , σιγά το μέρος !!!!
Πέρυσι που είχαμε έρθει με τις μηχανές -με το άλλο το ρεμάλι που σου μιλάει πιο πάνω- δεν μου άρεσε καθόλου .asking..asking.
Καφεδάκι με θέα ένα κομμάτι της πόλης
Το καλύτερο κότσι που έχω φάει στην ζωή μου ήταν περυσι στην ΚαστοριάΕιναι πολυ ωραια αυτη την εποχη. Απο χτες το βραδυ μεχρι σημερα εριξε 25 ποντους χιονι... Καλοδεχουμενοι ειστε οποτε το αποφασισουμε
Προφήτης Ηλίας. Πολύ ωρααία θέα και ωραίο μέρος για μεταμεσονύκτιο παρκάρισμαΈλα μωρέ , σιγά το μέρος !!!!
Πέρυσι που είχαμε έρθει με τις μηχανές -με το άλλο το ρεμάλι που σου μιλάει πιο πάνω- δεν μου άρεσε καθόλου .asking..asking.
Καφεδάκι με θέα ένα κομμάτι της πόλης
Θυμάσαι μαγαζί;Το καλύτερο κότσι που έχω φάει στην ζωή μου ήταν περυσι στην Καστοριά