Το ξερω Γρηγορη,αλλα σε ολα αυτα τα βλητικα παιχνιδια,ΛΕΝΕ οτι της καλυτερες κατανομες της εχει η 835,και πολυ μεγαλες ταχυτητες,για βαρια φορτια ειναι μονο του.Αυτο που λες ειναι σωστο,εγραφε ενας στην Αμερικη....Ευχαρηστουμε το ΜΙΛΛΕΡ για τα ωραια τσοκ του περνω 90%+ στις 40 γιαρδες,με τα ατσαλια μου κλπ,απο τα πολλα εκανε αυτο που λες,εννοουσε 24γρ. φορτια,και ταχυτητες στα 1700++ ποδια,κατι που ολά τα τουφεκια κανουν με αυτη τη πατεντα.Και εδω ΛΕΝΕ οτι η 835 υπερτερη και σε ταχυτητα και κατανομη.Ολα τα 12αρια,ακουν σε πατεντες μεταξυ 18.2-18.8,δεν αμφιβαλλω,και επισεις την ποιοτητα των Μπενελλι οπως εγραψε ο Δημητρης,και καμμια καννη+συμβατικο τα μιλαει με το βελτιωμενο φυσσιγκι.Στο τελευταιο μου σταθμο δοκιμων με το 12αρι αναζητω τη καννη που θα παταει ολες της αλλες,κατι που μεταξυ 18.2-18.8 η διαφορες για τα δικα μου γουστα,δεν ειναι αρκετες,θελω καθολικη επικρατηση.Αλλιως τα πουλαω ολα περνω μια Μ2,και παλι γυριζω στα 2 Μπενελλια στη ντουλαπα απο οπου ξεκινησα αυτο το βλητικο ταξιδι το 2009...στο βαθος βλεπω την Ιθακη καπου κοντα τελειωνει αυτο το ταξιδι,ειναι θεμα μερικων μηνων ακομη.