F2X32Γνωρίζει κάποιος τι πυρίτιδα έχουν τα b&p f2 classic 34 gr ?
F2X32Γνωρίζει κάποιος τι πυρίτιδα έχουν τα b&p f2 classic 34 gr ?
Thanks Leo !F2X32
Με τα νικελ 6/7 δεν ειχα προβλημα ουτε στις περδικες ουτε στις φασες.........Γιατί εγώ έχω δει ότι τα νίκελ κάνουν μόνο για λαγό και χοντρά υδρόβια,σε όλα τα άλλα όλο ζωντανά πουλιά σε υπερβολικό βαθμό, εγώ προτιμώ τα επιχαλκωμενα.
Σε ιδιογομοση λές?Με τα νικελ 6/7 δεν ειχα προβλημα ουτε στις περδικες ουτε στις φασες.........
Νομιζω οτι παιζει ρολο το ολο στησιμο του φυσιγγιου,οι ταχυτητες που βγαζει.
Η μεγαλύτερη μαπα που έχω ρίξει ποτέ στα 34γρ.. μεγάλη φωλα νόμιζα ότι ρίχνω με σκαταΚαι είναι και καλά φυσίγγια έριξα σε φασα
Εμένα η guerini τα ρίχνει καλά σε νορμάλ καιρό .Παίζει ρόλο και η κανη που βγαίνουν τα σκάκια κάποια όπλα τραβάνε καλύτερα με τον ίδιο φυσίγγι.Η μεγαλύτερη μαπα που έχω ρίξει ποτέ στα 34γρ.. μεγάλη φωλα νόμιζα ότι ρίχνω με σκατα
Ναι σε δικα μου.......Σε ιδιογομοση λές?
Καλά Χριστούγεννα. Χρόνια πολλά σε όλους. Πολύ καλύτερα F2 ήταν τα 36 σε 10αδα ειδικά σε φάσσα στα ορεινά Τρίκαλα. Σε κουτιά των 25 στα 34 πολλές φορές πίναμε νερό και αλλες φορές τίποτα.Εμένα η guerini τα ρίχνει καλά σε νορμάλ καιρό .Παίζει ρόλο και η κανη που βγαίνουν τα σκάκια κάποια όπλα τραβάνε καλύτερα με τον ίδιο φυσίγγι.
Δεν είναι psb1... Σαν κάποια csb αν και είναι αμφιλεγόμενη και αυτή..ένας θεός ξέρει ποια είναι στο 1,33... ΚατάντιαΤΡΙΑ ΑΛΦΑ
τα σκάγια είναι Ν° 5 πραγματικό ενώ γράφει 4. πολύ χαμηλή δόση πυρίτιδας ( μάλλον psb1)
View attachment 94476View attachment 94477View attachment 94478View attachment 94479View attachment 94480
Γιατί εγώ έχω δει ότι τα νίκελ κάνουν μόνο για λαγό και χοντρά υδρόβια,σε όλα τα άλλα όλο ζωντανά πουλιά σε υπερβολικό βαθμό, εγώ προτιμώ τα επιχαλκωμενα.
Αυτο που λες για τα ζωντανα πουλια ισχυει...Γιατί εγώ έχω δει ότι τα νίκελ κάνουν μόνο για λαγό και χοντρά υδρόβια,σε όλα τα άλλα όλο ζωντανά πουλιά σε υπερβολικό βαθμό, εγώ προτιμώ τα επιχαλκωμενα.
Ψαχνεις Α1 32 του Lambro;;κι εγώ BP classic ρίχνω φέτος και μερικά κουτιά Ζοτος super kokino 33 που έχω 2-3 χρόνια.
Αφού πέσατε σαν τα ψαρόνια στις ελιές κι εξαφανίσετε ότι Α1 32 έβγαλε ο lambo, με το οποίο κυνηγούσα 5 χρόνια