κανε και ενα χειρουργειο να δουμε τι υλικα χρησιμοποιει..Τόλη αύριο τα περιμένω θα γίνουν και δοκιμές μέσα στο σ/κ και θα ποστάρω
Θοδωρη σε ποια φυσιγγια ααναφερεσαι;;ταμεταφορικα ποσπ ια σ βγουνε;;Θοδωρή με λένε..... 5,50 κ κάνει κ μια προσφορα αν είσαι μέλος μιας ομάδας στο fb (οπλα κ φυσιγγια λέγεται)
Το γιο σου θα φορολογήσεις μωρέ ;;;; Σα δε ντρέπεσαι !!! .buy buy.Ο γιος εχθες παράγγειλε 8αρακια κενταυρος.χεχεχε.μόλις έρθουν θα περάσουν απο εφορία κι ενφυα
ha haaa
Ρουμελιώτης τα 32γρ με scb1 και τα 30γρ και τα 28 τα έχει σε πολυ ανταγωνιστηκες τιμές. τα 30γρ 5.10 και τα 28γρ 5 νομίζω...τα μεταφορικα για αθήνα 4-5 ευρώ ειναι.Θοδωρη σε ποια φυσιγγια ααναφερεσαι;;ταμεταφορικα ποσπ ια σ βγουνε;;
Ευχαριστώ ρε στελαρα.είσαι πραγματικός φίλοςΤο γιο σου θα φορολογήσεις μωρέ ;;;; Σα δε ντρέπεσαι !!! .buy buy.
Άφησε τα του κοπελιού, που από όσο τον είδα προχθές στο σκοπευτήριο, στα χέρια του θα πιάσουνε τόπο ...
Γιατί στα δικά σου ... στο βρόντο θα πάνε !!! ........
... Σου κάνω όμως μια "ψυχολογική υποστήριξη", εεε !!! δε μπορείς να πεις ...
ha haaa
Ναι 500 έχει. Από 4.90 το κουτί τα πήγε 5 δηλαδή...για εμένα αν μου κάνουν στο κυνήγι δεν τα αλλάζω! Έχουν την καλύτερη τιμή!του κενταυρου εχει 500 μεσα η λιγοτερα παιδια?
σαν τιμη 5 ειναι καλα σε σχεση με αλλα,στην κοτα τα εχει χυμα η σε κουτακι?θελω να παρω κ εγω να τα δοκημασω θα τον παρω τηλ να δω ποσο βγενει κ με τα μεταφορικαΝαι 500 έχει. Από 4.90 το κουτί τα πήγε 5 δηλαδή...για εμένα αν μου κάνουν στο κυνήγι δεν τα αλλάζω! Έχουν την καλύτερη τιμή!
Χυμα τα εχεισαν τιμη 5 ειναι καλα σε σχεση με αλλα,στην κοτα τα εχει χυμα η σε κουτακι?θελω να παρω κ εγω να τα δοκημασω θα τον παρω τηλ να δω ποσο βγενει κ με τα μεταφορικα
Ρε τον φουστη..Αρχισε τις μ@@@κιες και αυτος..Καλα τα λεει ο Παυλος...Καθε χρονο θα ανεβαζει 10-20 λεπτα μεχρι να πανε οι τιμες του σαν των υπολοιπωνΕπιστροφή από Κένταυρο...τα δικά του από 98€ τα πήγε 100€
δεν τιποτα,αλλα αμα τα βαλει σε κουτακι στην κουτα τοσο θα πανε βλητονει απο κειΔύο Ευρώ στα 500 δεν είναι τίποτα.
Αρκεί να μείνει εκεί.
Μην δούμε σε κανένα μήνα 5,5 Ευρώ το κουτί γιατί θα φάει άκυρο.
Δεν το λέω για να τον υπερασπιστώ αλλά ανέβασε το κουτί του 10 λεπτά όταν άλλοι το έχουν ανεβάσει πάνω από ευρώ. Θέλω να πω ότι ακόμα και αν του χρόνου το πάει 5.5 ευρώ πχ και ο επόμενος το έχει 6.5 και πάνω ε και πάλι ο φθηνότερος θα είναι. Θα δούμε τι θα γίνει...Ρε τον φουστη..Αρχισε τις μ@@@κιες και αυτος..Καλα τα λεει ο Παυλος...Καθε χρονο θα ανεβαζει 10-20 λεπτα μεχρι να πανε οι τιμες του σαν των υπολοιπων
του κενταυρου εχει 500 μεσα η λιγοτερα παιδια?