Φέτος το έπαθα και γω σε Τ1 fiocchi και 28αρι, ο εξολκεας πεταξε τον παφυλα, και το πλαστικο μέρος του καλυκα έμεινε στο χώρο πριν τη θαλαμη!
Last edited:
Φέτος το έπαθα και γω σε Τ1 fiocchi και 28αρι, ο εξολκεας πεταξε τον παφυλα, και το πλαστικο μέρος του καλυκα έμεινε στο χώρο πριν τη θαλαμη!
Έχω ρίξει γύρω στις 60-70.000 κάλυκες Τ1....
Θυμάμαι αγορά τουλάχιστον 20 κιβωτιων των 2.200 καλύκων cheddite....
Χώρια τις 100αδες...
Τους γουστάρω πολύ σαν εμφάνιση!
Ειδικά τους διαφανους.
Δεν θυμάμαι ΚΑΜΙΆ περίπτωση αβαρίας!
Ίσως ήμουν τυχερός...
Μου αρεσουν κι εμενα οι Τ1...εχω καμια 500αρα στην άκρη Cheddite κ επί Fiocchi Italy...Εμένα μου είναι συμπαθητικοί οι κάλυκες με 8mm μεταλλο κ ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι...
Αλλά όπως λες μπορεί να μην έτυχε.....
Όσο για την αποκολληση του μεταλλου που πραγματι συμβαίνει σχεδόν αποκλειστικά σε αυτο το "υψος" πιστευω οτι πρωτίστως φταίει η ποιοτητα....
Και αυτό το λέω γιατί αλλες εποχές βλέπαμε να γεμίζονται Ελληνικά κ εισαγόμενα φυσίγγια με 33-34γρ κ μάλιστα είχαν κ μεγάλη κατανάλωση χωρίς να ακουγονται προβληματα....
Παει....σκούργιασε το πλάγιοοοο....Και κάπως έτσι έκλεισε η χρόνια,,,, και του χρόνου να είμαστε καλά με υγεία!
View attachment 67716
Έχει κάνει φωλιά ο spider man μέσα στις καννες....Παει....σκούργιασε το πλάγιοοοο....
@tasos hunter
Και τσίχλα για να μην κολλήσουν τα μηχανήματα.....Το πλαγιο είπαμε,,, λαγό-μπεκάτσα
Ταφ και 3!Τ1 ή Τ2 ?
Με τι φυσίγγι έπεσε η δεύτερη από αριστερά?Και κάπως έτσι έκλεισε η χρόνια,,,, και του χρόνου να είμαστε καλά με υγεία!
View attachment 67716
Μπαααα, στο s.p. προσπαθεί να κάνει φωλιά ο spiderman αλλά είναι καλά λαδωμένο και γλιστράει...Έχει κάνει φωλιά ο spider man μέσα στις καννες....
Και τσίχλα για να μην κολλήσουν τα μηχανήματα.....![]()
Τα φυσίγγια ήταν mb32 1.70x33 8/9 με gt, αλλά είχα ξεκινήσει να τη μαδάω τη συγκεκριμένη.....Με τι φυσίγγι έπεσε η δεύτερη από αριστερά?
Είπα και εγώ σωθηκαμε!Πέφτει έτοιμη...είχα ξεκινήσει να τη μαδάω τη συγκεκριμένη.....
Μακαρι του χρόνου να δουμε ωραία πραγματα … η Ισπανία αυτήν την στιγμή πνίγετε στα χιόνια και την κυχλα !!!!!! Πολύ φοβαμε ότι ο πόλεμος επεξε και αυτός τον ρόλο του μαζη με τον καιρό η άδεια για του χρόνου πρέπει να πέσουν στον μισό αν θελουμε κυνηγιτηκο μελλονΠέρασε και αυτή η χρονιά και επιβεβαίωσε το κάθε πέρσι και καλύτερα.Σιγουρα η όλη πολεμική δραστηριότητα έπαιξε το ρόλο μαζί με τον καλοκαιρινό ως επί το πλείστον καιρό.Πουλιά υπάρχουν και θα υπάρχουν το θέμα είναι αν θα μας προτιμούν ή όχι.Θα το μάθουμε σε βάθος χρόνου.Υγεια και καλή σαρακοστή φιλαράκια μου σε όλους και τις οικογένειές σας και μην απελπίζεστε ο καιρός περνάει γρήγορα και σύντομα θα έρθει η 20η Αυγούστου και θα τρέξουμε πάλι στα βουνά και στους κάμπους.Σοβαροτερο θέμα είναι ότι λιγοστέυουμε σαν οικογένεια λόγο της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρισκόμαστε παρά ότι δεν θα έχουμε θήραμα να κυνηγάμε ,νομίζω θα έρθουν εποχές που θήραμα θα έχει και κυνηγούς δεν θα έχει λόγο ερήμωσης των επαρχιών και χωριών .Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε το ελεύθερο 6 αμηνο που έρχεται.
Για τον μπάρμπα λες!Το καλό καρτέρι πιασμένο εχτές από έναν μπάρμπα 80 χρόνων παρά τις 2 το μεσημέρι που ήμουν εκεί,
Δουλειά σου...Για τον μπάρμπα λες!
Εσύ τι δουλειά είχες 2 παρά??
Μωρέ είσαι 'συ ένα πετροκουναβο!!Δουλειά σου...![]()