Αυτό θα κανω απλα το 7αρι σε σχεση με το 6αρι εχει περισσοτερα σκαγια κ ο ενδοιασμος μου είναι η διαφορετικη πυριτιδα που εχει το συγκεκριμενο φυσιγγι στα ψιλα νουμερα!Δοκίμασε τότε το καφέ με κύλινδρο.
Αυτό θα κανω απλα το 7αρι σε σχεση με το 6αρι εχει περισσοτερα σκαγια κ ο ενδοιασμος μου είναι η διαφορετικη πυριτιδα που εχει το συγκεκριμενο φυσιγγι στα ψιλα νουμερα!Δοκίμασε τότε το καφέ με κύλινδρο.
Πριν καταλείξω στο Lambro Biturbo,το χρησιμοποιούσα πολύ στην φάσσα.Για το Beretta Extreme 36 γρ. Νο. 6 τι λέτε; Δεν το έχει δοκιμάσει κανείς;
Σπύρο έκανα λάθος, επινικελωμένα εννοούσα!Βασίλη γιατί θέλεις να χρησιμοποιήσεις ατσάλινα στη φάσα?
Δεν νομίζω φίλε μου να αντιμετωπίσεις προβλημα, σε αυτά τα μέτρα, με οποιοδήποτε καλογεμισμένο φυσίγγι Νο7.Αυτό θα κανω απλα το 7αρι σε σχεση με το 6αρι εχει περισσοτερα σκαγια κ ο ενδοιασμος μου είναι η διαφορετικη πυριτιδα που εχει το συγκεκριμενο φυσιγγι στα ψιλα νουμερα!
Οκ! δοκίμασε, εάν θες, τη διαφορά σε συγκεντρωση και διατρηση μεταξύ επινικελωμένου και μολυβδινου σκαγιού και πές μας τα συμπερασματά σου.Σπύρο έκανα λάθος, επινικελωμένα εννοούσα!
To μπιτουρμπο το θεωρείς καλύτερο φυσιγγι απο το μπερεττα Γεωργιε?Πριν καταλείξω στο Lambro Biturbo,το χρησιμοποιούσα πολύ στην φάσσα.
Πάρα πολύ καλό φυσίγγι.
Δώσε τα φώτα σου Γιάννη!ρε σεις αλανιααα!! πολυ ακριβα φυσιγγια ριχνετε στης φασσες. και πολυ χοντρα, και πολυ βαρια.
Θα σας τα δωσω εγω καλυτερα..ο Γιαννης δεν ξερει καλα Η φασσα θελει olympus κουτουμανος ν1..Εγω φέτος θα ρίξω μια κασετινα παλιά maionchi baby magnum μηδενικά..Η θα πέσει η δεν θα πέσει..Δώσε τα φώτα σου Γιάννη!
Δώσε τα φώτα σου Γιάννη!
Θα σας τα δωσω εγω καλυτερα..ο Γιαννης δεν ξερει καλα Η φασσα θελει olympus κουτουμανος ν1..Εγω φέτος θα ρίξω μια κασετινα παλιά maionchi baby magnum μηδενικά..Η θα πέσει η δεν θα πέσει..
εμεις εδω εχουμε καποιες επιλογες στην αγορα φυσιιγιων απο δραμα μερια. δεν ξερω αν τα γνωριζει κανεις. τα τσαμιον. καποιοι που τα δοκιμασαν, λενε πολυ καλα λογια. και ειναι αρκετοι αυτοι.
εγω 6-8 μεχρι 36 γρ το πολυ, μιας και κυνηγαω μονο βουνο.
μεχρι τωρα δουλευα πελαγκρι, αλλα περσι με απογοητευσαν.
καποια που εχουν αναφερθει πιοπανω, ειναι πολυ καλα φυσιγγια, αλλα αν τα παρω εγω, με βλεπω στο τελος να ριχνω τοσο μπατηριλικη, που να μην εχω μετα για βενζινη.
ισως.. λεω ισως... να δω καποια στιγμη και τα γκοριλα. αν και δεν ξερω ποσο κοστιζει το κουτι.
ρε τασοοο... ρε τασοοοο!! με τα μηδενικα δεν κανεις δουλεια. παρε 0/3 διασπορας 24 σκιτ γρ.
Τασο επιτρεψε μου να σου πω κι εγω την αποψη μου για το BITURBO . Δεν γνωριζω αν ειναι καλυτερο απ το Berretta γιατι δεν το εχω ριξει αλλα το ριχνω για αρκετα χρονια και στα περασματα στα Γρεβενα αλλα και στον καμπο στην Καβαλα και δεν μ εχει προδωσει ποτε .To μπιτουρμπο το θεωρείς καλύτερο φυσιγγι απο το μπερεττα Γεωργιε?
Τασο ασφαλως οι καιρικες συνθηκες παιζουν τεραστιο ρολο. Αν εχω καταλαβει καλα κυνηγας στην Κεφαλλονια Ειναι σιγουρο οτι ο καιρος στο νησι Οκτωβρη μηνα δεν καμια σχεση με των Γρεβενων και μαλιστα σε υψομετρο, το ιδιο βεβαια και με τις Καβαλας.Φυσικά και να την πεις την άποψη σου Μιχάλη!!ο λογος που ρώτησα ειναι ότι ειχα ριξει 6 φυσίγγια που μου είχε δώσει ένας φίλος..Αλλα τι συμπεράσματα να βγαλει κανεις με έξι τουφεκιες?Ήθελα απο χρόνια να το δοκίμαζα τον οκτωμβρη ομως εχει πιέσεις και ο καιρός τον οκτωμβρη ειναι καλός..Πίστευα ότι δεν θα ειχα ποιοτική τουφεκιά..κ ότι σε κρυο θα δούλευε καλυτερα..
Ναι Τάσο.To μπιτουρμπο το θεωρείς καλύτερο φυσιγγι απο το μπερεττα Γεωργιε?
Γι αυτό δεν το συμπάθησα ποτε...Το bIturbo ειναι πολυ καλο κ ταιριαζει σε "νευρικους" σκοπευτες, ας μου επιτραπει η εκφραση...
Γιάννη με το 8αρι σου εχει τύχει να πάρεις παραπάνω απο μια φασσα τουφεκωντας σε κοπάδι?
διονυση η αληθεια ειναι πως δεν το εχω δοκιμασει εγω καθολου. μονο γνωμες εχω ακουσει. και επιδη δεν θα ξαναπαρω πελαγκρι, ψαχνομαι. ισως μεχρι να αρχησει η φασσα να παρω να δοκιμασω σε χαρτονι απο 5-6 φυσιγγια 6ρια και 8ρια, και αν δεν μαρεσει, να καταληξω στο βιτουρμπο.Φιλε Γιαννη, ενας φιλος απο Χρυσουπολη με beretta A400,και εγω, ριξαμε σε χαρτι τα champion 48 ή 42γρ πριν κανα δυο χρονια για δοκιμες στο σκοπευτηριο της χρυσουπολης.
Νομιζω ηταν Σεπτεμβριος, με ζεστα. Δεν ξερω εαν επαιξε αυτο ρολο, αλλα τα φυσσιγια ειχαν μεγαλα κενα στην κατανομη τους....δεν ειχαν καν, ομοιομορφη κατανομη.
Ισως να εφταιγε η ζεστα? ισως δεν ταιριασαν στα οπλα μας? δεν ξερω....
Βαλε καμια φωτο, να δουμε και το καινουργιο σου κοντακι