Φυσίγγια για την Φάσσα

Μου σύστησαν τα Rottweill special 36gr εχει κανεις αποψη για αυτο το τελευταιο χρονο;

Παναγιωτη....μηπως εννοεις αυτο ??

εικόνα_Viber_2023-09-02_21-14-45-455.jpg
Αυτο το ριξαμε οταν ηταν εδω ο Βασιλης 900....
Καλα πηγε απ'οτι θυμαμαι....Το καλυτερο απο ολα τα αλλα εμπορικα που ριξαμε...εκεινη την μερα...
Δεν ξερω σε ποιον φακελο αποθηκευσα την δοκιμη....Εαν την βρω θα την ανεβασω στις βλητικες δοκιμες !!

View attachment 78318
Καλα πηγε απ'οτι θυμαμαι....Το καλυτερο απο ολα τα αλλα εμπορικα που ριξαμε...εκεινη την μερα...
Δεν ξερω σε ποιον φακελο αποθηκευσα την δοκιμη....Εαν την βρω θα την ανεβασω στις βλητικες δοκιμες !!
Η θκιαμ δεν τα γουσταρ ντιπ‼️

Βλεπω....ειρωνευεσαι....ή κανω λαθος ??
Μην παραπονιεσαι οταν σου την ''λένε''....Ηλια !!! ;)
Δεν ευρωνευτικα ποτέ ούτε προσωπικά χαρακτηριστικά ούτε αν γράφει λάθος!!!!ενα αστείο εκανα στο παιδί αν τον πήραξε του ζητάω συγνωμη…. Αν ψάχνεις λόγος να μου την λες βρες κάτι καλητερο;)

Δεν ευρωνευτικα ποτέ ούτε προσωπικά χαρακτηριστικά ούτε αν γράφει λάθος!!!!ενα αστείο εκανα στο παιδί αν τον πήραξε του ζητάω συγνωμη…. Αν ψάχνεις λόγος να μου την λες βρες κάτι καλητερο;)

Εαν δεν μπορεις να ξεχωρησεις την ειρωνεια απο το αστειο....εχασες....!!!!
Οταν ο ''αλλος'' ζηταει γνωμη για φυσιγγια....μονο αυτη την απαντηση που του εδωσες δεν αρμοζει !!!
Δεν εχω λογους να ασχοληθω....απλα το διαβασα...και επειδη εσυ ''τσιμπας'' με το παραμικρο και δεν σηκωνεις
αστεια...γι'αυτο σου το ειπα....
Μου θυμιζεις αυτο που λεει ο λαος μας....Τα δικα σου ειναι συκα και δεν ακουγονται και των αλλων καρυδια
και ακουγονται !!! ;)

View attachment 78318
Οχι Νικολα ειναι 25αδα και ο τυπος Special 36gr. αυτα που δείχνεις ειναι 10αδα.Τα ριχναμε χρονια πισω στο λαγο χωρις αλλη επιλογη.

View attachment 78318
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-δοκιμές-Αρχείο.4204/page-508#post-902446

Back