Φυσίγγια για την Φάσσα

Aπο ολα τα καλα ειχε το ''μενου'' σημερα....!!!
Εκλαψαν μανουλες....γελασαν και τα ραδικια....μια χαρα ολα....δοξα τω Θεω...δεν εχω παραπονο.....το
''γλενταω''..... !!! ;) :D
Βάρα Νίκο...κοψτους το σπόρο...
Καντες να αλλάξουν ρότα αποδημίας....😁😁😁😁

Βάρα Νίκο...κοψτους το σπόρο...
Καντες να αλλάξουν ρότα αποδημίας....😁😁😁😁

Γεια σου Σπυρο μου !!! Δεν θελω ''ακροτητες''😁😁😁
Αστες στην ροτα τους....να το γλενταμε θελουμε φιλε...και σημερα το γλεντησα...
Το ξερεις...δεν παμε για το κρεας...2-3 ωραια σβησιματα...και ειμαι ''αρχοντας''....+ τα ωραια μου πεταλωματα
και αυριο ειναι αλλη μερα φιλε !!!:)🥰

Γεια σου Σπυρο μου !!! Δεν θελω ''ακροτητες''😁😁😁
Αστες στην ροτα τους....να το γλενταμε θελουμε φιλε...και σημερα το γλεντησα...
Το ξερεις...δεν παμε για το κρεας...2-3 ωραια σβησιματα...και ειμαι ''αρχοντας''....+ τα ωραια μου πεταλωματα
και αυριο ειναι αλλη μερα φιλε !!!:)🥰
Έτσι είναι Νίκο...όπως τα γράφεις ακριβώς...
Εννοείται...για πλάκα σου έγραψα το παραπάνω σχόλιο...
Όταν βάζεις το άγχος να μπει το κρέας στον ντουρβα...χάνεται μεγάλο μέρος της απόλαυσης του κυνηγιού...

Καλημέρα σας! Κατα την γνώμη μου πολύ καλό φυσιγγι τώρα την έναρξη για φασα και όχι μόνο είναι αυτό..εγώ αυτό θα έριχνα φέτος αν δεν είχα τα 2 κουτιά Remington.το έχω ρίξει κατά κόρον Αύγουστο -Σεμπτεβριο και ήταν πολύ καλο .nsi 206 formula 33gr.IMG_5349.jpeg

Καλημέρα σας! Κατα την γνώμη μου πολύ καλό φυσιγγι τώρα την έναρξη για φασα και όχι μόνο είναι αυτό..εγώ αυτό θα έριχνα φέτος αν δεν είχα τα 2 κουτιά Remington.το έχω ρίξει κατά κόρον Αύγουστο -Σεμπτεβριο και ήταν πολύ καλο .nsi 206 formula 33gr.View attachment 78367
Έχω μείνει παρα πολύ ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο στην τσίχλα σε 9άρι.

https://www.ehunter.gr/fysiggia-fiocchi-pigeon-excellence-fassa-37gr-p-13393.html
Ενδιαφέρον φαίνεται. Βέβαια τουφεκιά και ευρώ.
Την Fiocchi την θεωρώ κορυφαία εταιρία. Βλέπω έχει και την υπόλοιπη σειρά για παπια,λαγό, μπεκάτσα.
Ώπα! Να και κάποιος που έφερε fiocchi ,αυτή είναι εταιρεία. Θα δοκιμαστούν.

Back